Пластмасова спрей помпа pp18 с вътрешен уплътнител 3 мм

Код на продукта:
249-10-0
Характеристика
Диаметър 18 mm
Брой / Кашон 5000

Възможни варианти

* Налични цветове:


1 брой: лв0,57
(лв0,69 с ДДС)

с ДДС лв0,69
Наличност: наличен
за по-големи количества моля свържете се с нас info@burkani.bg
Бройки:  

Описание

Пластмасова спрей помпа pp18 с вътрешен уплътнител 3 мм

Kapak alumini PP18 me pikatore të brëndshme dhe ngjyra të ndryshme. Një kapak i veçantë dhe praktik i cili mund të përdoret në të gjitha shishet për vajra esenciale

Në dispozicion në ngjyra dhe kapacitete të ndryshme.

914
Цвят на продукта :